Gepocheerde zalmforel met groene kruidenmayonaise
Vis pocheren in een court bouillon is een klassieke visbereiding. Dit recept geeft een mooi voorgerecht voor een uitgebreid (kerst)diner of het pronkstuk van een zelf samengesteld buffet.
20 mrt 2021 23:05
Vis pocheren in een court bouillon is een klassieke visbereiding. Dit recept geeft een mooi voorgerecht voor een uitgebreid (kerst)diner of het pronkstuk van een zelf samengesteld buffet.
20 mrt 2021 20:48
Dit receptje lijkt eenvoudiger dan het is, maar oefening baart kunst. Met de onderstaande instructievideo zal het best wel lukken. Het is in ieder geval de moeite waard
14 mrt 2021 23:57
Roder als deze rood gestoofde stoofpeertjes zul je ze niet krijgen. Een fantastisch bijgerecht voor bij wild of als dessert met roomijs tijdens de feestdagen. Gewoon tussendoor met stoofvlees kan natuurlijk ook.
14 mrt 2021 20:40
Een goed Brabants worstenbroodje bakken valt niet mee. Tijdens mijn studie heb ik jarenlang bij een bakker gewerkt. De worstenbroodjes van toen zijn niet meer te koop of onbetaalbaar geworden. Ik ben dus aan het experimenteren geslagen om een worstenbroodje te creëren van dezelfde kwaliteit. Met dit recept kom ik aardig in de buurt.
14 mrt 2021 19:13
Een lekker visreceptje waar je je vingers bij aflikt, eenvoudig te bereiden maar toch goed voor een feestmaaltijd. Bij een goed gebakken sliptongetje schep je de vis zo van de graat. Heb je last van de kleine vingraatjes dan knip je die er toch gewoon af voor het bakken.
13 mrt 2021 12:07
Door gebruik van een pakje met stukjes tomaat heb je dit pittige Mexicaanse gerechtje in een handomdraai gemaakt.
13 mrt 2021 11:51
Een heerlijk voorgerechtje dat straalt van de eenvoudigheid, waardoor de fijne en pure smaak van de Coquille goed bewaard blijft.
13 mrt 2021 11:41
Een bijzonder smakelijk voorgerecht. Een advies, rook je de vis met vrienden neem er dan een paar meer want de echte snoepers kunnen er niet vanaf blijven.
12 mrt 2021 23:52
Een eenvoudige, snel te bereiden en verbazend lekkere spies voor op de barbecue.
12 mrt 2021 23:40
Elke keer als ik dit gerecht weer zie moet ik denken aan die koude najaarsdag dat ik een snoekje ving van 60 cm. Kleumend van de kou moest ik het beestje ook nog schoonmaken. Later op de avond kwam het helemaal weer goed.
12 mrt 2021 23:29
De Italianen weten de mooiste recepten te maken. Dit is een fantastisch basisrecept dat je naar eigen smaak heerlijk kunt aanpassen met diverse verse kruiden en andere smaakmakers.
12 mrt 2021 23:13
Lekkere Zeeuwse mosselen op zijn Spaans bereid met spekjes en knoflook. Serveer ze met een eenvoudig krokant stokbroodje en je hebt een topmaaltijd voor een gezellig avondje tafelen met vrienden.